INTERN INFORMASJON TIL DEG SOM SITTER HER

Administrasjon

Kine er på kontoret tirsdag (10.30-13.00), onsdag (10.30-13.00) og fredag. (12.00-14.00)

Henvendelser av administrativt art kan også rettes til kine@morefish.no

Vafler (evt noe annet godt)

Serveres fredager i oddetallsuker kl 14.

Navn møterom

"Den Nøgne Ø" er det største møterommet og ligger i Botngaard-hjørnet (kapasitet ca 18 stk). "Munkholmen" ligger vegg i vegg med dette (kapasitet ca 8 stk). "Meløy" er nærmest inngangsdøra (kapasitet ca 8 stk). Vegg i vegg er "Myken" (ca 8). "Utsikten" (kapasitet ca 13) ligger på inngangssiden og har utsikt mot fjorden. Kursrommet har kapasitet til ca 22 stk.

Booking av møterom

Send møteinnkalling til møterommene fra Outlook og Google calendar, ved å bruke epostadressen (f. eks nogneo@morefish.no). Man får kvittering tilbake om bookingen går / ikke går igjennom. Er det vanskelig første gang kan Kine kan vise hvordan.

Printer

Blåbasen hovedskriver: HP Color LaserJet Flow MFP M880. Vi har en reserveskriver som er litt tregere og har mindre funksjonalitet (står i samlingsarealet). Blåbasen reserveskriver: OfficeJet Pro 7730.

Nett

Oddetallsporten på kontoret er som regel den aktive. Trådløs nett heter "Blabasen" - passord finner du på alle møterom og på tavle i samlingsrommet.

Kantine og møtemat

Kantine og møtemat Kantinen i huset heter Komzi. Se meny og åpningstid på deres Facebook-side. (www.facebook.com/kantineLTP) Du kan bestille møtemat herfra.

Rekvisita og kaffe/te

Kaffe/te/frukt er innkjøp til fellesskapet.

Det et lite lager med vanlig kontormateriell som du kan benytte. Er det tomt for det du trenger - skriv det opp på innkjøpslista som henger over printeren.

Parkering

Bilparkering utendørs er gratis.

Sykkelen kan stå tørt i sykkelboden.

Ønsker du å ha bilen trygt og tørt så kan du leie deg inn i parkeringskjelleren for ca 1000 kr/mnd.

Felles vedlikehold

Oppvaskmaskina må tømmes innimellom. Tar du med fat opp fra kantina trenger de å få det levert tilbake. Kaffemaskina ber om rens med gitte intervaller og guider dere gjennom prosessen. Tabletten du trenger ligger i kaffeskapet. Merk mat i kjøleskap med navn – og kast det som er utgått.

Adgangskontroll

Av sikkerhetshensyn : IKKE SLIPP INN FOLK DERE IKKE VET HVEM ER!

Blåbasen Facebook-side

Vi har en lukket Facebook-side "Blåbasen". Diverse intern og mindre seriøs kommunikasjon legges ut her. Det kan være en fordel for deg å delta i denne. Eksisterende medlemmer som du er "venner med" kan "adde" deg.

Følg oss også på den åpne Blåbasen Facebook-siden og Instagram.